افتخارات شرکت فولاد مبارکه در صنایع کشور
به گزارش مدیران آهن: پیشگامی در بومی سازی صنعت فولاد، به عهده گرفتن رهبری به روز شدن صنایع فولاد کشور و حفظ فعالیت های تولیدی در زمان کرونا از جمله مواردی است که شرکت فولاد مبارکه را در بلندترین جایگاه صنایع کشور قرار داده است.
بومی سازی فولاد مبارکه
سازمان ایمیدرو برای تکنولوژ شدن صنعت فولاد، شرکت فولاد مبارکه را انتخاب نموده است. این موضوع ارتباط مستقیم با برنامه شرکت فولاد مبارکه به منظور تکنولوژ شدن در این صنعت می باشد. همچنین به گفته معاون فناوری فولاد مبارکه اصفهان طرح تحول دیجیتال از اقدامات مثبت شرکت فولاد مبارکه اصفهان بوده است که می تواند رشد و توسعه صنعت فولاد کشور را تضمین نماید.
نورد گرم فولاد مبارکه
همزمان، راهاندازی ابر پروژه نورد گرم شماره ۲ نیز موفقیت بزرگ دیگری است که در کارنامه فولاد مبارکه و اساساً صنعت فولاد کشور به ثبت رسیده است. این اقدام «پویش تولید، تداوم و امید» برای فولاد مبارکه است. با راهاندازی ابرپروژه نورد گرم شماره ۲ ظرفیت تولید کلاف گرم در فولاد مبارکه به ۷.۲ میلیون تن خواهد رسید و بر این اساس نهتنها از واردات بینیاز خواهیم شد بلکه امکان صادرات نیز خواهیم یافت.
در همین راستا بخشی از ورقهای موردنیاز صنایع خودروسازی، صنایع نفت و گاز و لولهسازی و لوازمخانگی در داخل تولید میشود. همچنین همزمان با افتتاح نورد گرم شماره ۲، اشتغال قابلتوجهی برای جوانان کشور ایجاد میشود. خوشبختانه صنعت فولاد، بهخصوص فولاد مبارکه، با قدرت مسیر توسعه را ادامه میدهد و نمونه بارز آن رشد سود عملیاتی فولاد مبارکه است که در سال گذشته به رقم قابلتوجه ۶۲ درصد رسید. سال گذشته فروش صادراتی فولاد هم رشد ۱۴۶ درصدی داشت و میزان فروش وزنی فولاد نیز با رشد ۵ درصدی همراه بود و به رقم ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار تن رسید. در فرودین ماه امسال هم میزان فروش فولاد ۱۱ درصد رشد کرد و حتی عملکرد سهام فولاد با بازدهی بیش از ۲۴۰ درصدی در امسال همراه بوده است.
سامانه کدال سازمان بورس
آمارهای سیستم کدال بورس نشان می دهد میزان تولید محصولات گرم فولاد مبارکه 1162000 تن ، تولیدات روغنی چهارصد و نود و هفت هزارتن، محصولات پوشش دارد نود و پنج هزار تن و در نهایت سایر محصولات نزدیک به نیم میلیون تن بوده است.
در خرداد ماه تولید فولاد خام (تختال) با دو میلیون و ۲۷۷ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۴.۶ درصد افزایش تولید داشته و همچنین آهن اسفنجی با ۲ میلیون و ۴۴۱ هزار تن رشد ۴.۸ درصدی و گندله با یک میلیون و ۹۲۱ هزار تن، حدود ۰.۸ درصد رشد تولید نسبت به خرداد ماه سال ۹۸ داشته است.
طبق این گزارش فروش محصولات فولاد خام (تختال) با ۱۹ هزار ۹۸۱ میلیارد ریال، بالغ بر ۴۹۶ درصد، رشد را نشان میدهد و فروش محصولات سرد و پوششدار با حدود ۳۶۰۰۰ میلیارد ریال افزایش ۵۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این گزارش میزان فروش دوره منتهی به ۳۱ خرداد ماه را ۷۹ هزار و ۸۹۴ میلیارد ریال اعلام کرد است که در مقایسه با خرداد ماه سال ۹۸ رشد ۲۵.۸ درصدی را ثبت نموده است.
قیمت روز میلگرد ذوب آهن اصفهان و دیگر محصولات فولادی در مدیران آهن