خبرهای جدیدی از افزایش آمار تولید فولاد در کشور
خداداد غریب پور پس از بازدید فولاد شادگان در حضور خبرنگاران اعلام نمود: پیش بینی می شود چشم انداز تولید فولاد تا سال 1404 ظرفیت تولید 55 میلیون تن در سال را تجربه کند و احتمالا با کارهای انجام شده این ظرفیت تولید در زمان نزدیکتری محقق شود.
علاوه بر این غریب پور اظهارداشت که با توان صاحب نام های صنعت فولاد احتمال صادرات بیش از چهار میلیارد دلار فولاد به خارج از کشور امکان پذیر خواهد شد و با ایجاد اشتغال بیش از 200 هزار نفر در سال جاری صنعت فولاد به تولیدی فراتر از 32 میلیون تن دست خواهد یافت.
خداداد غریب پور در اظهارات خود عنوان داشت در شرایط جاری کشور صنعت فولاد می تواند تولید گندله خود را 18 میلیون تن افزایش دهد و همچنین 10 میلیون تن به تولید کنستانتره فولاد اضافه کند.
او تکمیل و پیشبرد 50 درصدی ساخت کارخانه فولاد شادگان را خاطر نشان شد و اعلام کرد: پروژه کارخانه فولاد شادگان پس از آمادگی منابع و هماهنگی های لازم میان اعضای این ستاد کامل خواهد شد و به بهرهورداری می رسد.
در این بازدید حجت الاسلام ناصری نژاد، نماینده شادگان در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: شرکت فولاد شادگان توانسته برای بیش از هزار نفر اشتغالزایی کند که تقریبا 70 درصدشان افرادی بومی هستند. با این وجو ما به دنبال اهداف بالاتر از جمله ارزشمند دانستن نیروهای بومی و ارتقاء جایگاه آنها است.
او اظهار داشت: مردم شادگان تقاضا دارند فولاد شادگان خدمات اجتماعی را در این شهرستان افزایش دهد و روابط عمومی شرکت شادگان را تقویت کند تا مردم شادگان بتوانند از مسائل مرتبط آگاهی یابند.
حجت الاسلام ناصری نژاد در ادامه گفت: روند ساخت کارخانه شادگان سرعت مطلوبی نداشته است اما انتظار داریم با توجه به تاکید وزارت صمت و رفع موانع، اجرای این پروژه تسریع شود و گام مهمی در ارتباط با اشتغالزایی بومی برداشته شود.
در این مراسم، امید صبری پور، سرپرست فرمانداری ویژه شادگان گفت: با استفاده از منابع کشوری و منابع مالی، توسعه شادگان امکان پذیر خواهد شد.
صبری پور در این بازدید گفت: انتظار داریم با اجرایی شدن و بهره برداری از شرکت فولاد شادگان شاهد اشتغال نیروهای بومی بیشتری در این شرکت باشیم.
او اعلام کرد: با توجه و عنایت فولاد شادگان به مسئولیت های اجتماعی مطمئنا اقدامات موثری را شاهد خواهیم بود.
در سال 1382 مجتمع فولاد شادگان در زمینی با مساحت 256 هکتار و در 35 کیلومتری جنوب شرقی شادگان به منظور افزایش اشتغال در منطقه محروم شادگان منورد توجه قرار گرفت. این مجتمع فولادی که در جنوب خوزستان واقع شده است یکی از هشت طرح مطالعاتی جامع فولاد در راستای اشتغالزایی است.
به دلیل همجاوری با فولاد خوزستان و وجود فرصتهای ویژه جغرافیایی، مجتمع فولاد شادگان یکی از شرکتهای شاخص میباشد.
قیمت محصولات فولادی در مدیران آهن