ارزش صادرات فولاد به 2.1 میلیارد دلار رسید
طبق آمار عملکرد در بخش فولاد در دوره 9 ماهه امسال گویای صادرات 5.6 میلیون تن به ارزش بیش از دو میلیارد و 179 میلیون دلار است که 47 درصد ارزش آن متعلق به شمش (بیلت و بلوم) است.
شمش (بیلت و بلوم) بیشترین سهم صادرات
بررسی ارزش صادرات فولاد در دوره 9 ماهه امسال گویای آن است که شمش (بیلت و بلوم) با سهم 48 درصدی در مدت یاد شده بیشترین سهم صادرات را به خود اختصاص داد و سپس شمش سهمی حدود 27 درصد داشت.
سهم وزنی بیلت و بلوم با رقم دو میلیون و 772 هزارتن بالغ بر 49 درصد از حجم صادرات را کسب کرد و شمش اسلب هم با یک میلیون و 839 هزار تن بالغ بر 28 درصد سهم وزنی را دارد.
صادرات 253.4 میلیون دلار میلگرد
آمارهای مورد بررسی در ارتباط با دوره 9 ماهه امسال، میزان صادرات 597 هزار تن میلگرد به ارزش 253.4 میلیون دلار را نشان می دهد که از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب 11 و 12 درصد صادرات این مدت را نشان می دهد.
صادرات شمش فولادی در هشتماهه امسال به رقم سه میلیون 787 هزار تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش 13 درصدی را نشان می دهد. طبق آمار در هشتماهه ابتدایی پارسال چهارمیلیون و 377 هزار تن شمش فولادی صادر شده بود. همچنین بر اساس برخی بررسی ها، در بخش صادرات شمش در حوزه اسلب، صدور 914 هزار تن ثبت شد که در مقایسه با هشت ماه ابتدایی 98 که رقم یک میلیون و 418 هزار تن بود، کاهش 36 درصدی را ثبت کرد.